Általános Szerződési Feltételek:


Adatvédelem:
A szerződésekben illetve egyéb írásos és hang anyagokban szereplő adatokat a szerződés teljesítése, illetve annak bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, azt bizalmasan kezeljük illetve reklám céljára nem használjuk fel.

Honlapunkon valamint egyéb írásos és kép anyagainkról, sem részben vagy egészben nem másolható, azt bármilyen más kiadványban szerepeltetni, csak cégünk írásos engedélyével lehetséges.

Árajánlatkérés:
Ajánlat kérés telefonon: ha tudja a páncélszekrénye típusát annak nyitására, javítására kérhet ajánlatot telefonon is, amelyre rövid időn belül érvényes ajánlatot adunk. Telefonunkra képet is küldhet saját mobiltelefonjáról, amennyiben nincs lehetősége e-mailen képet mellékelni.
Sürgősségi páncélszekrény nyitást vállalunk ügyeleti jelleggel, akár éjjel, hétvégén és ünnepnapokon is. Ilyen esetben Budapest és vonzáskörzetében akár 1-3 órán belül, vidéki és nemzetközi viszonylatban előre egyeztetett időpontban kiérkezünk
Kép hiányában sokat segít a széfen lévő felirat, sorszám, vagy a széf színe.

Ajánlatkérés e-mailben: ha nem tudja milyen típusú páncélszekrénye írja le jellemzőit és a probléma okait, esetegesen mellékeljen fotót a páncélszekrényről. E-mailes ajánlatkérés esetén 24 órán belül megtesszük ajánlatunkat.

Fontos (!): Telefonos vagy e-mailen keresztüli ajánlatunk illetve Budapest és 30 kilométeres körzetében a munka felmérése INGYENES, az ajánlatot nem köteles elfogadni és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Vásárlástól való elállás:
A távollévők között kötött 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet alapján Ön a szerződés megkötésétől indoklás nélkül 8 munkanapon belül elállhat. Az elállás jogát addig a napig gyakorolhatja, ameddig meg nem kezdjük a szolgáltatásunkat vagy a termékeink szállítását.

Fizetési feltételek:
Készpénz: Új ügyfeleink a szolgáltatásaink vagy termékeink árát, a szolgáltatás elvégzése, vagy a termékeink átvételekor, kizárólag készpénzben egyenlíthetik ki.

Előre utalás: Új és Meglévő ügyfeleink írásos megrendelés után, a szolgáltatások vagy termékek ellenértékét előre utalással is rendezhetik, az előleg számla alapján.

Utólag utalás: utólagos utalást kizárólag rendszeresen visszatérő, szerződött partnereinknek áll módunkban biztosítani, ennek feltételei egyedi elbírálás alapján történik.

Garancia
A magyarországi jogszabályoknak megfelelően garancia minden termékünkhöz jár. Ennek időbeli és egyéb feltételeit a garancia levél tartalmazza.

MABISZ ajánlás:
A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) végzi Magyarországon a külföldön és hazánkban gyártott illetve Magyarországra behozott páncélszekrények, széfek, egyéb értékmegőrzők és egyéb biztonságtechnikai eszközök bevizsgálását és minősítését. A MABISZ által készített ajánlás nem minősül tényleges kockázat vállalásnak. Ezt a saját biztosító társaságunknál érdeklődhetjük meg, egy adott termékre milyen feltételekkel vállalnak felelősséget. Vásárláskor érdemes MABISZ vagy Vds és egyéb minősített termékeket választani.
Kockázatvállalási értékhatárok táblázat letöltése: ................... mabisz.pdf. (329kb)

Megrendelés:
Szolgáltatásainkat vagy termékeinket megrendelheti:
Budapesten: és Pest megyében telefonon vagy e-mailben, vagy faxon.
Magyarország más területén: e-mailben, vagy faxon.
Magyarországon kívül (Európai Unió területén) kizárólag e-mailben vagy faxon kötött, írásos, aláírt szerződéssel tudjuk szolgáltatásaink elvégzését vagy termékeink beszerelését elvégezni.
Magyarországon és Európai Unión kívüli megrendelési szerződés legalább magyar - angol nyelven kötendő.

Páncélszekrények és széfek telepítése:
A kiszállított páncélszekrényt vagy széfet telepíteni kell. El kell helyezni a helyére, padlóhoz és teherbíró falhoz rögzítése, a zárak beüzemelése (karbantartása) ajánlott.
A zárak használatát minden esetben bemutatjuk, hogyan kell rendeltetésszerűen használni. Telepítünk páncélszekrényeket és széfeket szakszerűen, tartószerkezeti elemhez rögzítve, megfelelési nyilatkozat kiállításával.
A nyilatkozat kiadása és a telepítés megtagadható a nem megfelelő rögzítési körülményeknek hiányában (gyenge falszerkezet, rossz minőségű tartószerkezet).

Szállítás:
A megrendelt terméket a megrendelés visszaigazolásában megadott időpontban a kért címre szállítjuk ki. Különböző szállítási határidejű termékek megrendelése esetén a hosszabb szállítási határidejű termék megérkezésekor szállítunk. A szállítás minden esetben a vevővel előzetesen telefonon egyeztetett időpontban történik. Vis major esetén az esetleges szállítási késedelem, illetve a megrendelés teljes meghiúsulása miatt kártérítési kötelezettséget nem vállalunk.

Vásárlási feltételek:
Szolgáltatásainkat és termékeinket bárki megrendelheti, aki valamilyen írásos formában igazolni tudja, hogy saját tulajdonát képezi az a páncélszekrény amelyre műszaki nyitást, javítást, zárcserét kér. Ez lehet egy számla, szállítólevél, adás- vételi szerződés vagy a tulajdonostól származó meghatalmazás. Ezek hiányában akár meg is tagadhatjuk a munkálatok megkezdését.

 

Kapcsolat:
Nyitrai András EV. Nyilvántartási szám: 55571937
Adószám: 56871821-2-41
Székhely: 1046. Budapest, Kiss Ernő utca 2.
Műhely: 7094. Koppányszántó, Rákóczi u. 131.
nyitraiandras@gmail.com
Tel: +36 30 297 95 91
 

 

Általunk ismert páncélszekrény és zár típusok:

Asist
Arnheim SJ
AR-FE

Becher & Hildesheim
Bécsi Pénzszekrénygyár
Bodrog (Toldi Vasipari Szöv.),
Bovas (Bonyhádi Vasipari Szövetkezet
Botond
Bruder Hesky
Budapesti Pénzszekrénygyár
Budget
Burg Wachter
Bútorszéf

C. Polzer & Comp
Cassen fabric
Cawi
Cerutti
Chubb Safes
Comsafe
Conforti
Corbin

De Raat

Elite
Elzett
Euro Tresor

Fali széf
Ferrara
Fichet

Format
Fort Knox
Friedrich Wiese Wien

Garay J
Gardall
GST Tresor
Hesky Testvérek
Hotelszéf

Iratszekrény
Irodai széf
Irodai páncélszekrény
Iseo Serrature
Ignacz Langhammer

Julius Schuller  (Berlin)

Kaba
Kaso
Kinizsi (Toldi Vasipari Szöv.)
Kromer Protector
Konsmetal

La Gard
Langhammer
Leicher
Lemezszekrény
Lips

Maxim
Mauer
Maxim Astler
Metalon (MŰÁRT)
Metal Safe
Mosler
Mottura
Muller
Mutual

NL lock
Nuova Special

Oetl féle páncélszekrény
Orion
Otthoni széf
Otthoni páncélszekrény

Paper Star
Parma Antonio & Figli
Paxos
Polaszek
Polzer & CO
Protector

Rudolf Tánczos Wien
Rákóczi (Toldi Vasipari Szöv.)
Rosengrens
Rottner Tresor
Royal Safe

Safe Gurad
Safe Place
Safetronics
SafeStar
Salvus Torino
Sargent & Greenleaf
Secu
Secutronic
Secure
Secure Line
Sentry Safe
Sistec
Smp
Snabel Frigyes
Spitzer M. és Testvére
Sacke GmbH (Germany)
Strauss Metal
Szladeky Alajos
Szladeky Ignácz.

Technofire
Technofort
Technomax
Theodor Kromer
Theodor Wiese
Toldi (Toldi Vasipari Szöv.)
Toldi96 (Toldi Vasipari Szöv.)
Toldi Vasipari Szövetkezet
Tokaj (Toldi Vasipari Szöv.)
Trezor
TVP (Toldi)
Tornado
Topas

Üzleti széf
Üzleti páncélszekrény

Viro

Werheim
Wertheim & Wiese
Wiener Cassen Fabric
Wiese és Társa

Zrínyi (Toldi Vasipari Szöv.)