ASIST típusú széfek:

Vállaljuk:
ASIST bútorszéf kinyitását, 24/7 órás sürgősségi ügyeletben, Kinyitjuk, ha Ön nem tudja kinyitni a meglévő kóddal, mert lemerült az elem és nincs meg a vésznyitó kulcs sem.
Kulcsos vésznyitó zárcsere,
Zárak javítását, kiegészítő zár felszerelését,
Kulcskészítést nem vállalunk Asist bútorszéfekhez, cseréljük a zárat, amelyhez kettő darab kulcs jár.
Zár átalakítást,
Szerződéses és egyedi szervizt.

Kapcsolat:
 Mobil:
 +36-30/297-95-91 (MMS, Viber, WhatsApp)
 
Telefon:
 +36-1/788-41-68
 E-mail: info@luxenn.hu
 Műhely: 1046. Budapest, Erkel Gyula utca 30
 Előzetes bejelentkezés szükséges.


Ha nincs lerögzítve a széf, akkor el lehet hozni a műhelybe. Ahol el tudjuk végezni a bútorszéf műszaki nyitását úgy, hogy sem a széf sem a benne tárololt értékek nem sérülnek. A műszaki nyitás után kicseréljük a kulcsos zárat, amellyel legközelebb egyedül ki tudja nyitni saját széfjét.
Kezelési leírás letöltése: asist-butorszef-kezelesi-leiras.pdf
 

Asist ST17 – Asist ST21 – Asist ST25 - Asist ST51
AsistST 75 – Asist ST 145 Asist TW17 – Asist TW25

elektronikus bútorszéf kezelési leírása:

!! FIGYELEM! Kérjük, figyelmesen olvassa végig kezelési leírásunkat, m i e l ő t t a zárat működtetné, vagy egy új számkombinációt állítana be. Nem vállalunk semmiféle felelősséget helytelen állításból, illetve erőszak alkalmazásból, vagy szakszerűtlen kezelésből adódó működési zavarokért, továbbá tárgyi és vagyoni károkért, amelyek például a széfek helytelen bezárására vezethetők vissza.

Zárkivitel: Elektronikus számkombinációs zár, vésznyitó kulcsos zárral

Zár nyitása:

Az zár gyárilag a 159B számkódra van állítva.

Üsse be a jelenleg érvényben lévő kódot majd forgassa el a zár kilincsét lassan az óra mutató járásával megegyező irányba ütközésig. Példa: 159B (az A és B gomb funkciója megegyezik)

Zárás:

1. A széf kilincsét forgassa ütközésig vissza.

 (ezáltal a zár blokkolja a mechanikát.

Új kód beállítása

Nyissa ki a széf ajtaját az érvényben lévő kóddal, vagy a vésznyitó kulccsal. Az ajtó belső oldalán a zsanér oldalon, van egy piros gomb amelynek megnyomása után 5 másodperce van új kód megadására.

Az új kód 3 - 8 jegyű lehet, de ajánlott legalább 6 karaktert választani.

Ne adjon meg új kódnak személyes adatot, születési időt, telefonszámot.

Vésznyitás: (amikor lemerül az elem, vagy elfelejtette a kódot) A kilincsmű és számok között talál egy műanyag zártakaró fedelet. Pattintsa le és ezalatt található a vésznyitó zár, a meglévő vésznyitó kulcsot helyezze a zárba, majd fordítsa lassan, erőltetés nélkül balra ütközésig, tartsa meg és nyissa a széfet a kilincsművel. Elemcsere esetén nem felejtődött el a  használatban lévő kódszám.
Vésznyitó kulcs nem utánrendelhető sorszám alapján.

Hangjelzések:

2 jelzés: helyes kód

3 jelzés: helytelen kód

10 jelzés: merülő elem, cserélje ki.

Elemcsere: ha az elemek töltöttsége lemerülőben van, a zár kinyitásakor hosszan hangjelzéssel jelez, hogy az elemeket ki kell cserélni, de van olyan amikor a zár nem reagál mert az elemek teljesen lemerültek.

AZ ÚJ KÓDRA BEÁLLÍTÁS UTÁN TÖBBSZÖR PRÓBÁLJA KINYITNI A ZÁRAT NYITOTT AJTÓNÁL
(legalább háromszor)

HA A ZÁR AKADOZIK, NEM MŰKÖDIK PONTOSAN AZ ÚJONNAN BEÁLLÍTOTT SZÁMOKKAL, HÍVJA A SZERVIZT MIELŐTT BEZÁRNÁ A SZÉF AJTAJÁT.
FONTOS: Rossz kód beállítása esetén, vagy ha elfelejtette a kódot, ha az ajtó nyitva van, állítson be új kódot.
Rossz kód esetén, vagy ha elfelejtette a kódot, ha az ajtó zárva van nyissa ki a vésznyitó kulccsal. Ha az elem lemerült, vagy elfelejtette a kódot és nincs meg a vésznyitó kulcs nem tudja kinyitni a páncélszekrényt, nem manipulálható a zár, szépen nem nyílik, csak roncsolásos műszaki nyitással nyitható! A szerviz javítás után a széf tovább használható.